Over ons

Welkom bij Multi-Audio.nl!

ij zijn een jong en flexibel bedrijf gevestigd te Gytsjerk. Wij verhuren geluidssets van professionele kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen, voor zowel kleine als grote evenementen in heel Friesland.

De kracht van ons bedrijf zit in de hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dit kunnen wij
doen doordat wij zelf in staat zijn onze apparatuur te onderhoudenĀ en te repareren. Daardoor gaat onze apparatuur veel langer mee, en hoeven we het minder snel te vervangen.

Bij ons vindt u altijd een klantvriendelijke, meedenkende, en flexibele (multi-inzetbare) insteek. Naast de uitgebreide technische kennis hebben wij ook een grote passie voor en kennis van muziek en geluid(versterking).
Wij verhuren enkel professionele en ‘bewezen’ apparatuur en geluidssets. Waar u normaliter voor deze prijzen meestal niet de beste kwaliteit (budget) apparatuur krijgt, krijgt u bij ons voor budget prijzen professionele apparatuur, zonder addertjes. Wij willen goed geluid voor iedereen betaalbaar houden.

Tevens bieden wij naast de verhuur, ook een gespecialiseerde reparatieservice voor high-end apparatuur.
Onze reparatieservice biedt: onderhoud en (gespecialiseerde) reparatie van al uw professionele audio apparatuur, vaste installaties, high-end versterkers, gitaar/bas versterkers en veel meer.

Ons werkgebied bestaat uit geheel Friesland tot zo nu en dan zelfs buiten de provincie.
Wij hebben ook ervaring met het mixen van diverse bands.

Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een mooi en betrouwbaar geluid gedurende het hele evenement, feest of gelegenheid. Mocht er onverhoopt toch ergens een technisch probleem voorvallen, dan staan wij uiteraard voor u klaar en zullen wij ons uiterste best doen dit zo snel mogelijk te verhelpen.
Ieder evenement is uniek en brengt samen met de locatie weer nieuwe ervaringen en uitdagingen met zich mee.
Wij denken dan vanzelfsprekend graag met u mee in al uw wensen en mogelijkheden.

Naast de losse verhuur van geluidssets kunt u ook bij ons terecht voor de complete verzorging van het licht en geluids-technische deel van uw evenement.

Licht-sets kunnen alleen in combinatie met een geluidsset gehuurd worden.

Voor meer info over de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden en onze scherpe prijzen, verzoeken wij u te bellen, whatsappen of te mailen.

Contact